Lunarose Takarót a Kanapéra,Puha Hangulatos Kötött Takarót,Könnyű Dekoratív Dobja a Kanapé Ágy Utazás, Nappali(60x80, Rozsda)

Lunarose Takarót a Kanapéra,Puha Hangulatos Kötött Takarót,Könnyű Dekoratív Dobja a Kanapé Ágy Utazás, Nappali(60x80, Rozsda)

HUF 2159.10
 

Jelen van
Áruk mennyisége

【Prémium Minőségű 】Készült, 100% akril,puha tapintásúLunarose takarót, könnyű, kényelmes,Luxus fut keresztül, minden szál a Lunarose Takarót.Megtapasztalhatja gazdagság a legjavából a magas minőségű, puha, luxus szövet. 【Elegáns Design】 Segítségével nagy sebességű szövés berendezés, magas kötött sűrűség.A kötött dobja takaró, vagy ügyesen kialakított geometrikus mintát, majd melegen hengerelt, rojtos szélei egy szép kivitelben,sokoldalú választás ebben a szezonban.A magas minőségű anyag teszi a takarót, ránctalanító, valamint fakulnak.A kötött, szőtt dobja a tassel úgy érzi, kényelmes, meleg nap idő alatt. 【Sokoldalú Használat】A vonzó béren kívüli határon kombinálva az elegáns, selymes, puha fonal teszi ezt a takarót, az ideális akcentussal darab a nappaliban vagy a hálószobában, Kendő, egy szék, kanapé vagy ágy kiegészíti a meglévő lakberendezés.Lepje meg magát, családját, vagy egy barátom, ez a takaró, ami biztosítja a tökéletes kényelem, luxus fényű, hogy olyan elnéző, mint szép. 【Gondtalan GUARANTE】Vevő elégedettsége a legfontosabb!Környezeti nyomtatás festés nem fészerben ,LUNAROSE garanciát biztosít a 3 Hónapos hozam csere ingyenes szolgáltatás. 【Könnyű Érdekel,】 GÉPBEN MOSHATÓ - Ez a takaró mosható gép, Egyszerűen használja a szelíd ciklus mosás, mint a színek, hideg vízzel vagy enyhe tisztítószer, lehet szárítógépek szárított alacsony a puha, időről időre. 【Prémium Minőségű 】Készült, 100% akril,puha tapintású.Lunarose takarót, könnyű, kényelmes,Luxus fut keresztül, minden szál a Lunarose Takarót.Megtapasztalhatja gazdagság a legjavából a magas minőségű, puha, luxus szövet. 【Elegáns Design】 Segítségével nagy sebességű szövés berendezés, magas kötött sűrűség.A kötött dobja takaró, vagy ügyesen kialakított geometrikus mintát, majd melegen hengerelt, rojtos szélei egy szép kivitelben,sokoldalú választás ebben a szezonban.A magas minőségű anyag teszi a takarót, ránctalanító, valamint fakulnak.A kötött, szőtt dobja a tassel úgy érzi, kényelmes, meleg nap idő alatt.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok