Vásároljon valamelyik klikket 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Összesítve 0.00
Kutya Labda Játék,Rágóka,Nyikorgó Játék Fogak Tisztítása,Kezelésére Jutalom Étel-Automata,Lassú Étel Feeder,Interaktív Kutya Játék (Piros+Kék)

Kutya Labda Játék,Rágóka,Nyikorgó Játék Fogak Tisztítása,Kezelésére Jutalom Étel-Automata,Lassú Étel Feeder,Interaktív Kutya Játék (Piros+Kék)

HUF 2547.00
 

Jelen van
Áruk mennyisége

[Biztonsági Tartós Anyag] : Ez a termék készült továbbfejlesztett harap-rezisztens TPR anyag,nem mérgező, íztelen,így képes ellenállni a hosszú távú harap a kedvtelésből tartott kutyákAjánlott, hogy használja a kutyák nem több, mint 20-30 perc egy nap az orális Egészség. [Fooding Kieresztés Kisállat Játék] : Kutya, étel, ételek, stb.lehet elhelyezni szivárgás lyukat közvetlenül.A folyamat hegedű, nyomja, játszani a játék, a kutya, a kutya-élelmiszer-vagy snack keresztül szivárog lyuk. [Vízen Úszó Játék] : Ez a termék lehet közvetlenül a vízbe dobták, amikor a kutya ki az úszás, vagy fürdés.Mivel a különlegessége, hogy a termék anyag, ez a játék lehet lebegni a vízen. [Sqeaky Kisállat Játék] : van egy hangzó készülék alján a terméket.Ha a kutya harap játszik ez a termék, akkor lehet, hogy odabentről, hogy vonzza a kutya figyelmét, valamint növeli a kutya érdekel a játék. [Többszörös Használata Tapasztalatok] : Ez egy multifunkcionális kutya játék,Ez a játék hozza többszörös használata tapasztalatok, hogy a kutyák.Ez lehet egy gumicsontot, tug játék, a cotton kötél, vagy kezelni Jutalom játék, pattogó játékszert,Vízben Úszó Játék,ez ad számos különböző módon játszani tartani a kutyákat elfoglalt!. [Biztonsági Tartós Anyag] : Ez a termék készült továbbfejlesztett harap-rezisztens TPR anyag,nem mérgező, íztelen,így képes ellenállni a hosszú távú harap a kedvtelésből tartott kutyák.Ajánlott, hogy használja a kutyák nem több, mint 20-30 perc egy nap az orális Egészség. [Fooding Kieresztés Kisállat Játék] : Kutya, étel, ételek, stb.lehet elhelyezni szivárgás lyukat közvetlenül.A folyamat hegedű, nyomja, játszani a játék, a kutya, a kutya-élelmiszer-vagy snack keresztül szivárog lyuk. [Vízen Úszó Játék] : Ez a termék lehet közvetlenül a vízbe dobták, amikor a kutya ki az úszás, vagy fürdés.Mivel a különlegessége, hogy a termék anyag, ez a játék lehet lebegni a vízen. [Sqeaky Kisállat Játék] : van egy hangzó készülék alján a terméket.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok