Vásároljon valamelyik klikket 0 0.00

0-Productos
Hozzájárulás 0.00
Összesítve 0.00
Elektromos Olló Újratölthető Ruhával vágógép PVC Bőr Olló Vágási Hordozható Kézi Eszköz a Kézműves Varrás Karton - (Szín:

Elektromos Olló Újratölthető Ruhával vágógép PVC Bőr Olló Vágási Hordozható Kézi Eszköz a Kézműves Varrás Karton - (Szín:

HUF 1.00
 

Jelen van
Áruk mennyisége

Szín : Sárga Hasznos : ahhoz Képest, kézi olló, vezeték nélküli elektromos olló erősebb, erős.Elektromos vágó lehetővé teszi, hogy vágja nehezebb anyagok, kevesebb feszültség, így megmentettem az időt, erőfeszítést. Multiusage : Te is könnyedén vágni, karton, bőr, műanyag szőnyeg, szőnyeg, éreztem, stb.Ez egy jó eszköz, kézimunka, kézművesség. Magas Teljesítmény : Ezt a rotary szövet cutter van felszerelve automatikus szélén csiszolás rendszer tartja, hogy a széleit a nyolcszögletű penge éles minden alkalommal.Annak érdekében, hogy minden vágni, hogy pontos, sima, mindig tartsa a terület körül a penge őr tiszta. Biztonsági Használat : Az újratölthető többfunkciós olló felszerelt biztonsági billentyűzár-kapcsolót, amely előírja, hogy a ravaszt, a lock kapcsolót kell megnyomni, hogy azok a munka, amely hatékonyan megakadályozza, hogy az elektromos olló véletlenül kezdődik.A kezében a biztonsági kapcsoló lehet lazítani, miután az olló kezdődött.Biztonságosabb használata takarít meg időt, energiát. Hasznos : ahhoz Képest, kézi olló, vezeték nélküli elektromos olló erősebb, erős.Elektromos vágó lehetővé teszi, hogy vágja nehezebb anyagok, kevesebb feszültség, így megmentettem az időt, erőfeszítést. Multiusage : Te is könnyedén vágni, karton, bőr, műanyag szőnyeg, szőnyeg, éreztem, stb.Ez egy jó eszköz, kézimunka, kézművesség. Magas Teljesítmény : Ezt a rotary szövet cutter van felszerelve automatikus szélén csiszolás rendszer tartja, hogy a széleit a nyolcszögletű penge éles minden alkalommal.Annak érdekében, hogy minden vágni, hogy pontos, sima, mindig tartsa a terület körül a penge őr tiszta. Biztonsági Használat : Az újratölthető többfunkciós olló felszerelt biztonsági billentyűzár-kapcsolót, amely előírja, hogy a ravaszt, a lock kapcsolót kell megnyomni, hogy azok a munka, amely hatékonyan megakadályozza, hogy az elektromos olló véletlenül kezdődik.A kezében a biztonsági kapcsoló lehet lazítani, miután az olló kezdődött.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok